1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ring oss på telefon: 08-605 40 30

Följ oss på:

Facebook

Avfuktning

Vatten- och fuktskador riskerar att förstöra både inventarier, inredning och byggkonstruktion. Dessutom uppstår problem för verksamheten i lokalerna. Butiker kan behöva stänga, produktion störs och lägenheter blir obeboeliga. En väl utförd avfuktning kan rädda situationen.

En vattenskada kräver en erfarenhetsmässig bedömning. Vår moderna utrustning ger oss möjlighet att göra noggranna mätningar och med stor säkerhet fastställa skadans omfattning. Efter en besiktning kan vi därmed snabbt ge dig besked om hur skadan bör åtgärdas. Vi tänker då på din aktuella situation. En snabb insats, med en teknik som gör att verksamheten inte behöver avbrytas eller som kortar torktiden, kan vara mer lönande än en konventionell avfuktning. Varje situation kräver sin lösning.

De torkmetoder vi utnyttjar utgår från olika fysikaliska lagar. Vi har bredden av olika tekniker som var för sig eller i kombination ger dig en fördelaktig lösning.

Vi använder också lösningar som ventilerade golv för att ytterligare minimera vattenskadans påverkan på verksamheten.

Avfuktning är inte enbart en hjälp vid akuta skador som läckage eller släckvatten efter en brand. Planerar du ett nybygge och vill slippa både mögelproblem och lång torktid kan vi också stå till tjänst. Vi kan även hjälpa dig med provisorisk luft- och luktventilering samt underhållstorkning vid driftstopp.

Avfuktningen minskar behovet av andra ingrepp som att riva och bygga om samt kan innebära att fastigheten snabbare kan tas i bruk. Förutom den nödvändiga tekniska utrustningen har vi även tillgång till den viktigaste komponenten för ett framgångsrikt arbete, nämligen kunnig personal med lång praktisk erfarenhet. De hjälper dig att få ditt på det torra igen.

Varje skada är unik

Vi hyr ut avfuktare. Kontakta oss »

 

Våra tjänster

Kontakta oss

e-post:
Ämne:
Meddelande:

Bygg & Entreprenad vi hjälper dig att bygga

Vi är ditt bygg och entreprenadföretag som utför det mesta inom byggnation. Vi ser till att ni blir nöjda. Läs mer...

Plattsättning vi håller hög kvalitet

Vi utför alla typer av plattsättnings-entreprenader. Vi har arbetat med allt från stora nybyggnationer och stambyten till enskilda kunders önskemål. Läs mer...

Avfuktning vi hjälper dig med avfuktning

Vi har många års erfarenhet av avfuktning och vi använder oss av den senaste tekniken. Läs mer...

Vi hyr ut avfuktare. Kontakta oss »

Bostadsanpassning vi hjälper dig att anpassa!

Vi har många års erfarenhet av bostadsanpassning och vi hjälper till att skapa ett hem som fungerar för dig.
Läs mer...

Hemsida producerad av Enkelsidan webbdesign